Caută

Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Plasare comanda

1. Cat timp trebuie sa treaca pana incepe sa actioneze magneto-terapia?
Multe persoane simt primele efecte positive in decurs de cateva zile. Alţii incep sa constate schimbările după 2 sau 3 săptămani. Lucrurile stau diferit de la individ la individ!
Depinde si de mulţi alţi factori, ca de exemplu de felul simptomelor si de lungimea perioadei de suferinţa. Este normal ca primul semn al tratamentului sa fie ridicarea nivelului de energie si o stare generala mai buna.

2. De ce nu simt nici o diferenţa?
In magneto-terapie este foarte important consumul unei cantităţi suficiente de apa. Se recomanda cel puţin 2 litri de apa pe zi. Magneto-terapia trebuie efectuata continuu. Daca sunteţi plini de energie si in forma cea mai buna, daca nu aveţi simptome deosebite, atunci nu veţi percepe nici o schimbare. Asa cum luaţi regulat vitamine si minerale pentru a preveni imbolnăvirile, la fel va recomandam se purtaţi preventiv magneţi.

3. Pot sa port brăţara la dus sau cand fac baie?
Desi acest lucru este bine sa fie evitat, unele bratari (bratarile fara pietre sau zirconiu, care sunt dintr-o bucata, nelipite) se pot purta si in aceste situaţii.
Nu este recomandat sa puneţi in contact cu apa bijuteriile cu cristale lipite, pentru ca solutia de lipire se poate inmuia. Nu purtaţi bijuteriile in piscine (datorita apei chlorinate), in mare (datorita sării), pentru ca stratul de aur sau de rodiu se pot deteriora.

4. Cat durează acţiunea magnetilor ?
Magneţii noştri cu neodimiu sunt garantaţi pe viata in ceea ce priveşte acţiunea magnetica (neodimiul isi pierde doar l % din puterea magnetica după 100 de ani).

5. Bijuteriile magnetice trebuie purtate neintrerupt?< br /> Puteţi purta bijuteriile Dvs. magnetice zi si noapte, sau le puteţi purta numai in timpul zilei, sau numai in timpul nopţii, daca aceasta se potriveşte cu preocupările Dvs. Multe persoane nu dau bijuteriile jos niciodată. In plus, magneto-terapia este o terapie naturala; persoane diferite vor reacţiona diferit la ea. Gasiti varianta la care reactionati cel mai bine.

6. Este necesar ca bijuteriile sa fie in contact cu pielea?
Nu! Puteţi, spre exemplu, sa purtaţi brăţara larga la incheietura. Magneţii noştri sunt suficient de puternici si influenţează circulaţia sangelui de la distanta de cativa milimetri de piele.

7. Trebuie ca brăţara sa imi atingă pulsul?
Nu, nu trebuie. Magnetul influenţează circulaţia sangelui.
Din acest motiv va recomandam brăţara ca izvor primar de energie magnetica si cerceii ca izvor secundar (pavilionul urechii este o zona slab irigata)

8. Pot purta brăţara la aceeaşi mana la care port ceasul?
Da. Magnetul de pe partea interioara a incheieturii nu va va opri ceasul, care se afla pe partea exterioara a incheieturii. Din cauza magnetului, insa, ceasul Dvs. se poate opri pentru o scurta perioada, daca o parte a brăţării Dvs. cu magneţi ajunge in contact direct cu bateria ceasului.

9. Cum pot sa-mi pun mai uşor brăţara de cupru?
Pentru a va pune brăţara de cupru, mai intai deschideti-o uşor apucand egal de ambele capete. Apoi o trageţi peste cel mai ingust loc al incheieturii mainii si o intoarceţi la 90 de grade, astfel incat deschizătura sa fie in partea de jos a incheieturii. Apoi trageţi ambele capete, astfel incat brăţara sa se aşeze confortabil, aproximativ ca o brăţara de ceas.

10. Mi se va inverzi incheietura mainii daca port o brăţara de cupru?
La multe persoane incheietura mainii poate capata o culoare uşor verzuie din cauza reacţiei naturale intre acizii pielii si cupru. Acesta este un semn bun! Cuprul se eliberează din brăţara, pătrunde in piele si de acolo intra in circuitul sanguin. Acţiunea cuprului impiedica procesele inflamatorii, si acesta este un efect căutat de persoanele care suferă de artrita si reumatism. Culoarea verde se indepărtează uşor cu apa si săpun.
Totuşi, multe produse nu sunt făcute din cupru, pentru ca exista multe persoane care nu doresc sau nu au nevoie de acest aport suplimentar de cupru in organism. Din motive tehnice, nu se poate realiza din cupru orice design pentru bijuterii. Foarte rar, exista persoane care au reactii alergice la cupru (inrosirea pielii), si care de aceea prefera bijuterii magnetice fara cupru.

11. Ce reprezinta unitatea de masura Gauss ?
Puterea campului magnetic se măsoară in Tesla sau in Gauss (Tesla este unitatea de măsura pentru forţa magnetica, 1 Tesla = 10.000 Gauss. Numărul lui Gauss arata numărul de linii ale campului magnetic care trec printr-un centimetru pătrat. In Japonia sunt recomandaţi pentru tratament magneţi cu cel puţin 500 de Gauss, pentru a se obţine efecte semnificative.

12. La ce mana trebuie sa port brăţara magnetica?
Deoarece circulaţia sangelui este la fel la ambele maini, nu ar trebui sa existe diferente semnificative intre purtarea brăţării la mana dreapta sau la cea stanga. Totuşi, puteţi experimenta singuri daca remarcaţi vreo diferenţa - medicina orientala considera corpul asimetric.

13. De ce o brăţara magnetica poate ameliora durerile la genunchi?
Magnetul influenţează circulaţia sanguina, iar o circulaţie mai buna ajuta corpul sa elimine toxinele. Astfel, elementele nutritive si oxigenul sunt transportate mai bine la toate celulele corpului, inclusiv cele de la genunchi. In acest mod, corpul se poate ajuta mai bine pe sine, tot asa cum pastila impotriva durerii de cap care ajunge in stomac, ea va eliberează de durerea de cap.

14. Pentru durerile de genunchi, coate sau spate, este mai bine sa se poarte o brătara sau o centura magnetica?
Acest lucru este diferit in funcţie de persoana. Adesea este mai bine sa se pună magneţii direct pe locul dureros, spre exemplu sub forma de bandaj cu magneţi, dar foarte des este utila si o brăţara sau un colier magnetic pentru a ameliora durerea sau chiar pentru a o elimina in totalitate. Incercaţi ce este cel mai bine pentru Dvs.! O brăţara sau un coleir sunt purtate cu plăcere ca bijuterii si de aceea este mai greu sa uitam de ele, cum se poate intampla cu o centura. In afara de aceasta, bijuteriile arata frumos si va impodobesc!