Caută

Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Plasare comanda

TERMENI & CONDITII
Descrierea serviciilor:
Bratari-piele.ro este un magazin virtual de bijuterii si accesorii magnetice pentru femei si barbati ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul magazinului.

Obligatiile utilizatorilor:
Site-ul terapiemagnetica.ro este proprietatea VOX MAGNUM S.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral fara permisiunea proprietarului de drept. Utilizatorii se obliga sa nu copieze textele sau fotografiile expuse in magazinul terapiemagnetica.ro in vederea utilizarii lor in scopuri comerciale.

Este strict interzisa utilizarea acestui magazin online in scopul dereglarii sau alterarii lui, a continutului sau sistemului de securitate al acestuia cat si pentru a discredita sau hartui proprietarul de drept al magazinului si/sau clientii sai sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. In plus, nu este permisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate catre si de pe acest site (orice astfel de tentative vor fi considerate "spam" si raportate organelor competente).


Confidentialitate:
Avand in vedere ca realizarea unei comenzi in cadrul magazinului nostru presupune furnizarea unor informatii personale (ex.: nume, adresa, e-mail, telefon etc.), ne angajam sa respectam cu strictete confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului terapiemagnetica.ro. Astfel, vom folosi datele furnizate de clientii nostrii doar in scopurile prevazute si comunicate in mod transparent (mai exact doar pentru pregatirea si livrarea comenzilor si, in cazul in care si-au exprimat acordul, pentru informarea clientilor cu privire la ofertele promotionale si la produsele noi lansate) si vom depune toate eforturile pentru a proteja confidentialitatea acestor date. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor statului indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora.


terapiemagnetica.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu publica, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor utilizatori ai magazinului.

terapiemagnetica.ro isi rezerva dreptul ca din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau inadecvate (inclusiv stergerea conturilor clientilor care nu respecta conditiile de utilizare ale acestui site).

Dispozitii finale:
Prin simpla accesare a acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile specificate de noi, va rugam sa renuntati utilizarea acestui site.