Caută

Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Plasare comanda

Suntem o echipa tanara si dinamica ce ne-am propus sa venim pe piata romaneasca cu o serie de produse unice care sa va ofere atat frumusete cat si sanatate. Rezultatele oferite oferite de primele vanzari ne-au incurajat, dar cea mai mare incurajare sunt feedback-urile sosite din partea clientilor nostri care ne reconfirma efectul benefic al bijuteriilor cu magneti si care revin pentru a oferi aceasta sursa naturista si celor dragi lor.

Suntem direct importatori a produselor prezentate si avem contracte cu importante fabrici de bijuterii magnetice din Marea Britanie, Germania, Thailanda sau Hong Kong. Astfel, va putem oferi cele mai bune preturi de pe piata atat timp cat faceti aceste cumparaturi din magazinul nostru.

Suntem in cautarea de parteneri din toata tara, (persoane fizice sau juridice) interesati in distributia de bijuterii magnetice carora le putem oferi discounturi si conditii avantajoase.

Va asteptams a vizitati si magazinul nostru "BRATARI MAGNETICE" din Galati situat in Tiglina 1, str Regiment 11 Siret, langa fostul cinema "Tiglina".

DATELE SOCIETATII NOASTRE SUNT:

SC VOX MAGNUM SRL
CUI 29612466 J17/101/12

CONT: RO 23 RNCB 0141126265920001
DESCHIS LA BCR GALATI

telefon: 0740 028 444

email: contact@bratarimagnetice.ro, vox.magnum@yahoo.com