Caută

Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Plasare comanda

Inel magnetic din otel cod VOX 49

88,00 lei

 Material  Otel Inoxidabil
 Magnetic  Da
 Putere magnetica  2500 gauss
 Latime  5 mm
 Productie  UE

 

 

Inelele magnetice, o solutie eleganta de aplicare a magnetoterapiei. 

Inelele magnetice sunt din otel inoxidabil placate cu aur sau rodiu, perle de cultura sau sintetice, piele naturala sau cauciuc,  pietre semipretioase, cristale svarowski. 

 O sursă unică de energie care ne influenteaza extrem de pozitiv viata! In absenta campului magnetic, nu ar exista viată pe pamant. 


Magnetismul este indispensabil lumii vii, la fel ca si apa, aerul, hrana sau lumina soarelui. Vietile noastre sunt influentate de acest camp magnetic pană la nivelul celulelor din corpul nostru. Magnetoterapia este inainte de toate o terapie naturala!

 

 Medicina modernă şi magnetoterapia pot lucra mana in mana, cele doua metode nu se exclud! Este dovedit stiintific că magneţii permanenti sunt deosebit de eficienti in reinnoirea energiei şi imbunatatirea functiilor sistemului imunitar, cu o actiune extrem de benefica in multe boli şi dureri. Sub influenta magnetului se mareste capacitatea organismului de a imbunatati circulaţia sanguina. 

 

 Buna circulatie a sangelui are un rol vital pentru mentinerea sanatatii, asigurand transportul nutrientilor, hormonilor, anticorpilor şi a oxigenului catre tesuturi şi organe interne

Daca avem o circulatie buna, organismul nostru este capabil să se vindece singur şi să acţioneze preventiv! In prezent milioane de persoane beneficiaza de acţiunea terapiei cu magneţi şi folosesc cu succes inelele magnetice. 

 

 Va confera energie, vitalitate, buna dispozitie, va ajuta sa va refaceti dupa perioade dificile. Dupa cateva saptamani dupa ce veti incepe sa purtati aceste bijuterii, veti remarca modificari ale starii dumneavoastra de sanatate.


Actioneaza asupra meridianelor energetice ale corpului uman, fluidizeaza sangele, vitalizeaza organismul, sustin in lupta cu factorii negativi din mediu: bacterii, boli, virusi, radiatii electro-magnetice etc. 

 
Aceste bijuterii au efecte benefice in urmatoarele cazuri: dureri articulare, reumatism, dureri de spate, dureri de cap, migrene, insomnie, dureri menstruale, oboseala, stress, lipsa de energie, probleme de circulatie, depresie, refacere dupa fracturi, inflamari si entorse, artrita, artroza (coxartroza, gonartroza), sindrom premenstrual, discopatii, hernie de disc, boli endocrine, cardiopatie ischemica, sinuzita, astenie, nevralgii, pentru cei care lucreaza in medii nocive electromagnetic (calculator, televizor, aparatura) etc.


Contraindicatii: bijuteriile magnetice nu trebuie purtate de femeile insarcinate si persoanele cu stimulator cardiac (pacemaker).